100% HAPPINESS
WHAT A BEAUTIFUL WORLD IT WOULD
BE IF PEOPLE HAD HEARTS LIKE DOGS

Som hund. som ejer. Vores skotter er blevet maskotter for hele vores brand og ordsproget fejler ikke. Nysgerrighed, loyalitet og intelligent stædighed er det vi arbejder ud fra. Det giver produkter og en service vi er stolte af. Vores passion er at bringe denne glæde videre til jer.

Vores produkt serie er professionelt og innovativt udviklet af vores makeupartist. Hun ved der ved hvad der rører sig i branchen og har æstetisk sans for form og farver. Konceptet er enkelt – høj kvalitet og lækkert design til konkurrencedygtige priser. Vi har udviklet et solidt grundsortiment for alle hvor alle produkter kommer i organiserede lookbooks. En stor række af vores produkter er nemlig udviklet i easy-to-go boxe der giver mening og har sammenhæng. Boxene har et nordisk udtryk i stilrent design og lader dermed makeupen komme til sin ret.

HOTMakeup blev etableret i 2007 af det danske firma HOT4YOU og vores hunde har været med hele vejen igennem. Alle produkter lever selvfølgelig op til europæiske lovgivning og er med andre ord aldrig testet på dyr. Velkommen til vores univers og lad dig rive med af de fantastike muligheder og farver. Bliv din egen makeup artist med et en HOT attitude.

X