FORRETNINGS POLITIKER

 

HANDELSBETINGELSER

BETALING
HOT Makeup modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. HOT Makeup bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING
HOT Makeup leverer på den efterfølgende hverdag, med ordre indgået inden kl. 12.00.

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet.

VED RETURNERING
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

HOT Makeup
Industriparken 5
9610 Nørager

REFUSION
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

FRAGT & LEVERING

FRAGT
Vi giver fri fragt på alle ordre over 300kr.. Ordre under dette beløb vil koste 29kr. i fragt.

Alle ordre der skal leveres i Danmark leveres med GLS til dit ønskede GLS pakkeshop. Fragt til andre EU lande beregnes særskilt.

LEVERINGSTID
Vi bestræber os på at pakke og afsende ordre der er afgivet inden kl. 12.00 på hverdage, samme dag som de er bestilt – såfremt varerne er på lager. Er en eller flere varer udsolgt, bliver De kontaktet hurtigst muligt.

Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. HOTmakeup kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender HOTmakeup naturligvis en ny leverance uden beregning.

FORTRYDELSE

FORTRYDELSE
Skulle det ske, at du fortryder dit køb har du 30 dages fuld returret. Produkternes emballage må ikke være brudt. Returfragten er for egen regning, men du er også velkommen til at komme forbi med varerne. Ved beskadigelse kontakt os hurtigst mulig – sammen finder vi en løsning. For at fremme ekspeditionen er det en god ide at vedlægge information om ordrenr, årsag og kontooplysninger.

 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Beskyttelse af kundens privat liv og oplysninger er vigtigt for HOTMAKEUP

Vi anerkender, at når du vælger at opgive personlige oplysninger til HOTMAKEUP, skal du kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på en ansvarlig måde. Derfor har vi formuleret denne fortrolighedspolitik for at fastslå, at vi beskytter alle personlige oplysninger.

Personlige oplysninger indsamlet af HOTMAKEUP

Når der gennemføres et køb hos HOTMAKEUP.dk, vil HOTMAKEUP indsamle kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Beskyttelse af kundens privatliv

Hver gang du som kunde opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), vil HOTMAKEUP tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse, så som kryptering af kundens kreditkortnummer. HOTMAKEUP vil også tage sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte kundens gemte personlige oplysninger.

HOTMAKEUP vil ikke videregive nogen af kundens personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.

Personlige oplysninger tilgængelige for opdatering af kunden

Kunder i kundeklubben kan hjælpe HOTMAKEUP til større effektivitet og øget service ved at holde profilen opdateret om enhver ændring af navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. De personlige oplysninger, HOTMAKEUP indsamler og opbevarer, vil være omfattet af vores fortrolighedspolitik.

X